Melody's Massages
Een moment voor  jezelf


Hotstone Massage


Deze massage is zeer geschikt voor mensen die last hebben van fibromyalgie maar ook voor gewrichtsproblemen zoals reuma en artrose.

Even een moment voor jezelf is niet alles wat een Hotstone Massage jou geeft. Een Hotstone Massage zorgt naast de ontspannende werking er ook nog eens voor dat, door de combinatie van de warme stenen en oliën, er een ontgiftende en afvoerende werking van afvalstoffen plaatsvindt.

Een Hotstone Massage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen, Door de vulkanische oorsprong van de Hotstones bevatten deze een hoog percentage magnesium en ijzer, waardoor ze warmte lang vasthouden. Deze basaltstenen hebben een warmte van zo'n 45-50 graden Celsius.

Door de combinatie van warmte en beweging is het mogelijk dieper in het spierweefsel te komen wat de massagebehandeling effectiever maakt. Een Hotstone Massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen,


Prijzen

  • 60 minuten           € 75,-
  • 90 minuten           € 95,-